Opis
Szczegóły
Stała i wyciągana misa do różnych smaków, w większych ilościach. Wbudowany kompresor umożliwia pracę ciągłą, dzięki czemu można robić lody w dużej lub małej ilości, w tylu smakach, na ile mamy ochotę. W środku misy nie ma żadnych przeszkód utrudniających wyciągnięcie lodów, misa jest łatwa do czyszczenia.
Urządzenie wyposażone jest w mocny silnik indukcyjny.
Gelato Chef 2200 wyposażone jest w łyżkę do nakładania lodów, opatentowaną łopatkę mieszającą o podwójnym trybie działania, instrukcję obsługi i przepisy. Układ chłodniczy jest zgodny z przepisami o ochronie środowiska w zakresie ochrony warstwy ozonowej.
Dane techniczne
Dane techniczne
Rozmiary urządzenia |
245X345X305 mm |
Waga netto |
10 kg |
Wydajność na cykl |
Co 25-35 minut 0,80 kg – 0.80 qt |
Rozmiary opakowania |
340x470x400 mm |
Waga brutto |
12,2 kg |